dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsVeel belangstelling voor Politiek in de Pol met Sigrid Kaag (D66)

Veel belangstelling voor Politiek in de Pol met Sigrid Kaag (D66)

Diepenheim – De 39e aflevering van Politiek in de Pol met D66-leider Sigrid Kaag op 19 februari is op grote belangstelling gestuit. De politieke talkshow in Diepenheim was al snel uitverkocht. Presentator Hans Verbeek: “Dit duidt op een grote politieke betrokkenheid bij het publiek. De opzet van Politiek in de Pol, om de politiek en de politici dichter bij de kiezers te brengen, is daarmee geslaagd.” D66-leider Sigrid Kaag is in het vierde kabinet-Rutte de minister van Financiën. In het vorige kabinet was zij minister van Buitenlandse Zaken. Bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen werd D66 met Sigrid Kaag als lijsttrekker de tweede partij van het land. Bij haar aantreden als minister zei Kaag dat zij zich wil inzetten voor een nieuwe politieke cultuur in Nederland. Maar lukt dat ook? Over deze en tal van andere actuele onderwerpen gaat presentator Hans Verbeek bij Politiek in de Pol in gesprek met de D66-minister.

Aan de vooravond van de Provinciale Statenverkiezingen komen ook weer provinciale lijsttrekkers langs bij Politiek in de Pol. In februari is het de beurt aan de lijsttrekkers van de VVD, Erwin Hoogland, en van Groen Links, Lucas Brinkhuis.

De 39e aflevering van Politiek in de Pol met Sigrid Kaag is op zondag 19 februari 2023 om 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. 

De muziek van Local Breeze begint om 16.30 uur. De column is van Paul Abels. Politiek in de Pol is de maandelijkse en landelijk nog de enige onafhankelijke en onpartijdige politieke talkshow, die is uitgegroeid tot een groot succes. In het programma zijn telkens landelijke en regionale of lokale politici te gast. 

Daarnaast is er een column en live-muziek, en is er ook voor de zaal gelegenheid vragen te stellen.

De afgelopen jaren waren onder andere te gast: Rob Jetten, Eric van der Burg, Pieter Heerma, Laurens Dassen, Caroline van der Plas, Pieter Omtzigt, Thom van Campen,
Tjeerd de Groot, Henk Kamp, Lilianne Ploumen, Lodewijk Asscher, Sharon Dijksma, Ank Bijleveld, Diederik Samsom, Alexander Pechtold, Arie Slob, Han ten Broeke, Ankie Broekers-Knol, Hans Wiegel, Agnes Jongerius, Malik Azmani, Annie Schreijer-Pierik, Andries
Heidema, Ellen Nauta, Twan Huys, Ron Fresen, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle