zondag, 27 november 2022
spot_img
HomeNieuwsGoorVeel bezoekers bij open dag Schoolfeestloodsen

Veel bezoekers bij open dag Schoolfeestloodsen

Goor – Na drie jaar was het dan eindelijk weer mogelijk: de open dag van de Schoolfeestloodsen. De vele bezoekers werden hartelijk ontvangen door de wagenbouwers en konden hun in aanbouw zijnde creaties en die van de Rellie aanschouwen.

Naast veel Gorenaren was er een afvaardiging van het bestuur van Dorpsfeest Markelo op bezoek en ook was de jury van de Optocht naar de Schoolfeestloodsen gekomen om de voortgang van de bouw te bekijken. 

De wagenbouwers namen uitgebreid de tijd om de jury op de hoogte te brengen van de creaties, die zij eind juni zullen tonen in de Allegorische Optocht. De eerste indruk van de juryleden was dat het thema van de Optocht ‘Dit is Goor’ op veelbelovende en zeer uiteenlopende manieren tot uitdrukking zal worden gebracht. Niet alleen van de jury, maar ook van de vele andere bezoekers kwamen positieve reacties op hetgeen er gebouwd werd.

De bezoekende kinderen werden getrakteerd op popcorn, suikerspin en ijsjes en konden genieten van ballonkunstenaars en een springkussen.

Ook waren er diverse Schoolfeestartikelen verkrijgbaar, zoals de bekende gele Schoolfeestvlag.

De Allegorische Optocht trekt dit jaar op zondagmiddag 26 juni vanaf 13.00 uur weer door de Goorse straten. 

Kijk ook op: www.schoolfeest.com.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle