dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDiepenheimVerkeersbeker voor OBS Stedeke

Verkeersbeker voor OBS Stedeke

Op 25 mei was het dan zover; de leerlingen van obs Stedeke mochten zich, na een goed resultaat in de eerste ronde, opmaken voor de regionale verkeersfinale in de Reggehof te Goor.

Namens obs Stedeke vertegenwoordigden Jip en Jodi groep 6. De overige leerlingen hadden mooie spandoeken gemaakt en zij mochten Jip en Jodi aanmoedigen vanaf de tribune. Bij deze regionale finale streden 8 scholen uit de Hof van Twente voor een plekje in de provinciale finale te Hengelo. Na een spannende strijd kwam na drie verschillende verkeersrondes obs Stedeke als winnaar uit de strijd! Wat heeft groep 6 dit goed gedaan! Als prijs mochten zij de beker in ontvangst nemen. Daarnaast mocht groep 6 op dinsdag 31 mei naar de Overijsselse finale! Dit keer streden 7 scholen uit heel Overijssel voor de gigantische verkeersbeker. Ook dit keer werden Jip en Jodi goed aangemoedigd door de overige leerlingen van obs Stedeke. 

Mart Pepers, leerkracht van groep 6 op het obs Stedeke was super trots op de vertegenwoordigers Jip en Jodi aan de verkeerquiz van Hof van Twente én Overijssel: “Jip, Jodi en de overige leerlingen hebben het super gedaan. We hebben twee super dagen gehad!”

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle