vrijdag, 9 december 2022
spot_img
HomeLifestyleVerlichte avondwandeling Markvelde

Verlichte avondwandeling Markvelde

Markvelde – Vol enthousiasme organiseert Markvelde dit jaar weer een verlichte avondwandeling op 30 september en 1 oktober, de 9de editie. Een mooie route van 5 kilometer, sfeervol verlicht door kaarsjes en over terrein waar je normaal niet komt. Onderweg is er vermaak en genoeg te bewonderen. Aan het eind van de route is een hapje en een drankje om samen te komen, bij te kletsen onder genot van live muziek op een prachtige locatie.

Thema van dit jaar is ‘Wereldreis’, uitgebeeld door de verschillende buurtschappen in Markvelde. Starten kan tussen 19.00 en 21.00 uur vanaf parkeerterrein nabij Middendorperweg 6 te Diepenheim. In verband met de verkeersstromen graag aanrijden vanaf het voormalig schooltje van Markvelde. Entree is € 6,- inclusief thee en koffie, voor kinderen tot en met 12 jaar is het gratis.

Deelname is op eigen risico. U bent te gast bij particulieren die u toegang verschaffen, om die reden zijn honden niet toegestaan. Voor meer informatie zie de website www.markveldsbelang.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws