zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeCultuurVerteller Eric Borrias in Het Beaufort

Verteller Eric Borrias in Het Beaufort


Markelo – Op zondag 13 februari komt Eric Borrias naar Het Beaufort met de voorstelling ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’, de wonderlijke avonturen van de 100-jarige Allan Karlsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat. Zijn unieke kijk op het leven en de wonderlijke lieden die zijn pad kruisen, maken van ‘De 100-jarige’ een feest. Het begint met een koffer, een koffer vol crimineel geld. Criminelen, politie, het bejaardenhuis, de pers. Iedereen is op zoek naar Allan en de wonderlijke club mensen om hem heen. O ja, en een olifant.

Eric Borrias is niet voor niets een van de meest gevraagde vertellers van ons land. Met zijn brede repertoire en groot talent weet hij al jaren jong en oud aan zich te binden. Zijn boekbewerkingen en unieke speelstijl worden geroemd.
Er wordt begonnen om 15.00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 9,00 inclusief een pauzedrankje. Voor het bezoeken van de voorstelling gelden de op dat moment eventueel nog geldende coronaregels. Zie hiervoor ook de website www.hetbeaufort.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws