vrijdag, 30 september 2022
spot_img
HomeLifestyleVervulde wensen Wensboom Goor

Vervulde wensen Wensboom Goor

Hof van Twente – “Wij wensen dat Bep een fruitmandje krijgt omdat ze is gevallen en we haar een hart onder de riem willen steken!” aldus de leerlingen, en zusjes Nina en Amy, van groep 7/8 van Ods ’t Gijmink. Bep was zeer verrast door deze warme actie van Nina en Amy. 

Vorige week is ook de wens van Gezina vervuld voor de afdeling Molengaard van Carintreggeland Huis De Stoevelaar. Ze wenste dat de dementerende ouderen, in verband met deze coronaperiode, opgefleurd werden. Na een oproep via HofMarketing zijn er spellen, teken- en schilderspullen en decoratiematerialen ingezameld. Ze bedankten ook Wiemerink de echte groenteman en Primera De Bandijk voor hun enthousiaste medewerking. 

De hele maand december kon je een wens indienen via de wensbox bij de kerstboom in het centrum van Goor of online via www.wish3.nl/rabobank-centraal-twente-goor/. Samen met Rabobank Centraal Twente, Goor Collectief, BIZ Goor, HofMarketing en WISH3 vervullen ze de mooiste wensen. Karin Freriksen van WISH3 zal van tijd tot tijd verslag doen over de wensen die in vervulling gaan!  

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws