vrijdag, 3 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsVerwen je voeten bij Happy Feet Ellen

Verwen je voeten bij Happy Feet Ellen

Markelo – De winter is in aantocht en we verstoppen onze voeten weer in dikke sokken, warme schoenen, chique feestpumps of snowboots. In ieder geval zien onze voeten de komende maanden nauwelijks daglicht. Op een enkele nagelknipbeurt na geven we onze voeten misschien niet zoveel aandacht in de winter maar het zou een uitgelezen gelegenheid zijn, om dat nu juist wél te doen. 

Ellen Rotink is recentelijk haar pedicurepraktijk Happy Feet Ellen begonnen aan de Noordachter-esch-weg in Markelo. Ze is gediplomeerd pedicure en aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet, wat staat voor professionaliteit, kwaliteit en hygiëne en werken volgens de richtlijnen van de code voor voetverzorging. Daarnaast blijft Happy Feet Ellen altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het pedicure vak. 

Je knapt er hoe dan ook van op

“Voeten geven je de vrijheid te gaan en staan waar je wilt. Geef je voeten daarom ook op tijd en regelmatig de verzorging en ontspanning die ze verdienen”, raadt Ellen aan. “Als pedicure kan ik voetklachten verlichten of laten verdwijnen. En loop vooral niet te lang door met voetklachten, maar maak een afspraak om erger te voorkomen. Ook help ik mensen graag hun voeten weer te laten stralen in open schoenen. Je zult zien dat het hartstikke fijn is en het is zelfs bewezen dat mensen die zichzelf goed verzorgen, zich zelfverzekerder en prettiger voelen. Voor de één is het een verwenmomentje en voor de ander een noodzaak om pijnloos te kunnen lopen. Je knapt er hoe dan ook altijd van op.” 

Geweldig resultaat

Bij Happy Feet kun je terecht voor een basisbehandeling en specifieke voetklachten maar ook voor cosmetische behandelingen, zoals nagelreparatie, Wild Pedique en/of gellak. “De Wild Pedique behandeling is een professionele methode waarmee beschadigde teennagels gerepareerd worden”, legt Ellen uit. “Het bevat bovendien de wetenschappelijk geteste kiemdodende component piroctone olamine, waarmee de groei van een schimmelnagel gestopt wordt. Hiermee bereik je een geweldig resultaat.” Een standaard behandeling bestaat uit desinfectie, nagels knippen, eeltlocaties verwijderen, likdoorns, kloven en ingroeiende nagels verwijderen en schimmelnagels behandelen, nagelomgeving reinigen en crèmen. 

Happy Feet Ellen voor iedereen

Pedicurepraktijk Happy Feet Ellen is gelegen aan huis op de begane grond en voor iedereen makkelijk toegankelijk. Ellen is in september jl. ook gestart met de opleiding Medisch Pedicure. Die keuze heeft ze gemaakt omdat een medisch pedicure net iets meer opleiding en kennis heeft dan een reguliere pedicure. Daardoor is ze straks ook specialist in behandelingen van voeten met een verhoogd risico op complicaties. 

Happy Feet Ellen is er voor iedereen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan voorop. Ze heet u van harte welkom in de sfeervolle Happy Feet pedicure praktijk aan de Noordachtereschweg 14 in Markelo. 

Kijk voor meer informatie en tarieven op de website www.happyfeetellen.nl of mail naar e.rotink@gmail.com of bel 06-19457301. Uitsluitend op afspraak. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle