woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteVolg de dierenambulance - uitreiking cheque Coop Hengevelde

Volg de dierenambulance – uitreiking cheque Coop Hengevelde

Hof van Twente – Op 1 oktober 2020 startte het laatste kwartaal van het afgelopen jaar. Bij Coop Hengevelde betekende het dat het gekozen doel voor de statiegeldactie wijzigde tot 31 december 2020. Dat laatste kwartaal was de Stichting Dierenambulance Hof van Twente het goede doel en mensen konden hun statiegeld aan hen doneren. Coop zou dan het eindbedrag verdubbelen.

Op 10 februari 2021 ontving de Stichting Dierenambulance Hof van Twente een e-mail van Coop Hengevelde dat de cheque voor de statiegeldactie binnengekomen was en klaar lag. Enthousiast hebben ze gereageerd en een afspraak gemaakt voor de overhandiging van de cheque die plaatsvond op zaterdag 13 februari 2021. Stefan Hemel, franchisenemer van de Coop te Hengevelde, ontving bestuursleden Dennis d’Fonseca en Melissa Nomden hartelijk in de winkel en vroeg of het bedrag al wel bekend was bij hen. Dit was niet het geval en dus was de verrassing des te groter. Vol spanning werd de cheque in ontvangst genomen en zagen de bestuursleden van de dierenambulance dat er maar liefst €185,- gedoneerd is door de Coop en haar klanten.

De dierenambulance is erg dankbaar voor het mooie bedrag dat opgehaald is dankzij de donaties van iedereen. “Hiermee kunnen we mooi weer wat dieren helpen!”, geeft een vrijwilliger van de dierenambulance aan. “Het is erg fijn dat acties als deze de dierenambulance helpen om te kunnen blijven bestaan: zonder uw hulp, kunnen wij niet helpen.” 

Wilt u ook helpen? 

Doneren kan via NL22RABO0110977068. Met het oog op de nieuwe dierenambulance zijn er nog wat materialen die de dierenambulance nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een EHBO-setje voor mens en dier, reisbenches of vangnetten. Misschien wilt u wel helpen, maar doet u dit liever in de vorm van materialen. Wilt u weten wat de dierenambulance zoal nodig heeft, stuur dan een e-mail naar info@dierenambulance-hofvantwente.nl. Hebt u dierbenodigdheden waar u niets meer mee doet? Wellicht hebben zij er iets aan! Bel naar 06-30704810 om het na te vragen of stuur een e-mail. Verder bent u ook van harte welkom om het team te komen versterken en dieren in nood te helpen. Ook dan kunt u zich als vrijwilliger aanmelden via de e-mail.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle