zondag, 27 november 2022
spot_img
HomeNieuwsGoorVoorjaars Koopjesmarkt Goor 24, 25, 26 februari!

Voorjaars Koopjesmarkt Goor 24, 25, 26 februari!

Goor – Bedrijveninvesteringszone (kortweg BIZ) Goor houdt op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 februari tijdens de reguliere openingstijden weer een Voorjaars Koopjesmarkt. En dat wordt heel interessant want de winkeliers in het centrum hebben door de laatste lockdown nog flinke voorraden waar je nu maximaal van kan profiteren met interessante kortingen.

Mooie spullen, zoals  kleding, huisraad, etenswaar, … alle winkeliers in het centrum van Goor doen mee.  Heel veel winkels hebben een marktkraam voor de winkel geplaatst met daarop de leukste, coolste en mooiste items die over zijn uit de wintercollecties. Op dit moment staat de teller al op 41 kramen, maar de BIZ hoopt dat daar nog een aantal bij zullen komen.

Kom lekker shoppen en scoren! En vanaf 25 februari zijn de meeste coronamaatregelen ook van de baan dus kun je na het winkelen lekker een hapje en een drankje pakken in één van de gezellige restaurants, bistro’s en cafés die het Twentse Haagje rijk is! Zonder QR, zonder mondkapje en zonder 1,5 meter, dat moet toch gevierd worden!

Tot 24, 25 en 26 februari in Goor!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle