donderdag, 23 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsVoorjaarsconcert Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia

Voorjaarsconcert Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia

met eigen dirigent Luís Andrade als solist

Goor – Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia geeft onder leiding van dirigent Luís Andrade, op zondagmiddag 12 maart in de Hofkerk te Goor een concert. Op het programma staan Ouverture Hänsel und Gretel, van Humperdinck, het celloconcert in C van Haydn, en de symfonie nr. 2 van Brahms. Als solist in het celloconcert treedt dirigent Luís Andrade op, wat voor het orkest ook een bijzondere ervaring is.

De op Madeira geboren dirigent en cellist Luís Andrade is een van Portugals meest veelzijdige muzikale persoonlijkheden. Hij is als cellist en als dirigent regelmatig te gast in de muziekcentra van Europa.

Na zijn debuut in zijn thuisland met het Madeira Orkest in 2013 volgden talloze producties als cellist en als dirigent. Als cellist is Luís Andrade een veel gevraagd kamermusicus. 

Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia is dan ook zeer verheugd het celloconcert samen met hem uit te voeren. U bent van harte welkom dit concert bij te wonen. Er is geen toegangsprijs, wel wordt een vrije gift bij de uitgang op prijs gesteld.

Op het programma staan de volgende werken:

Engelbert Humperdinck, ouverture Hänsel und Gretel; Joseph Haydn, celloconcert in C, solist: Luís Andrade; Johannes Brahms, symfonie no. 2 in D majeur.

Zondagmiddag 12 maart om 15.00 uur in de Hofkerk, Diepenheimseweg 2 in Goor.

Vrije gift na afloop contant of met bankpas. 

Zie ook www.ksocecilia.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle