maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteWandel mee met ZZP Hof van Twente

Wandel mee met ZZP Hof van Twente

Hof van Twente – Kijken naar wat wél kan. Dat maakt dat ZZP Hof van Twente, nu de zalen voor netwerkbijeenkomsten weer dicht blijven, de geplande bijeenkomst naar buiten verplaatsen. “We gaan samen de natuur in en al wandelend netwerken en elkaar inspireren. 

Op vrijdagochtend 10 december om 9.00 uur verzamelen we op de parkeerplaats bij Hotel & Brasserie De Zwaan in Delden. Van daaruit maken we een mooi rondje door Twickel, om uiteindelijk weer terug te keren bij De Zwaan. Daar worden we opgewacht met heerlijke, warme chocolademelk en ander lekkers. Ben je als ZZP’er gevestigd in de gemeente Hof van Twente, meld je dan aan voor een interessante start van de dag. Meer over ons netwerk vind je op www.zzphofvantwente.nl. 

Vrijdagochtend 10 december startpunt parkeerplaats Hotel de Zwaan Delden. Voor ZZP’ers wonend en/of gevestigd in Hof van Twente. 

09.00 uur : ontvangst met koffie/thee 

Aansluitend : warme chocolademelk (koffie/thee) met lekkers (verzorgd door De Zwaan)

11.00 uur : afsluiting

Aanmelden: kan per direct via info@zzphofvantwente.nl Deelname is gratis. 

Bijeenkomsten 2022

De geplande bijeenkomst in samenwerking met Rabobank Centraal Twente over ZZP Ondernemerschap vervalt in december en schuift door naar een nader te bepalen moment. Andere bijeenkomsten die gepland zijn in het nieuwe jaar zijn: 

  • Januari Buitenactiviteit en adviezen van lifestylecoach Judith Vos 
  • Februari Deelname aan debatavond ondernemersavond gemeentepolitiek
  • Maart/april Open-koffie-moment
  • Juni Rondleiding en netwerken op wijnterras bij Wijngaard Hof van Twente
  • September Rondleiding Op ’n Stoom en netwerkborrel in Goor
  • Oktober Open-koffie-moment
  • November Rondleiding en netwerkborrel bij Hebo in Hengevelde
  • Exacte data en tijdstippen volgen zo snel mogelijk. 

Ondernemersbijeenkomst ZZP Hof van Twente 

ZZP Hof van Twente organiseert bijeenkomst door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten (gemiddeld 4 per jaar) en krijg je extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in samenwerking, techniek en marketing.

ZZP Hof van Twente

De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep. Locaties en verdere invulling van het programma in 2021/’22 volgen zo spoedig mogelijk. 

Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle