vrijdag, 30 september 2022
spot_img
HomeNatuurWandeling ‘Geheimen van de Eendenbeek’ Dal van de Mosbeek

Wandeling ‘Geheimen van de Eendenbeek’ Dal van de Mosbeek

Benieuwd naar de geheimen van de Eendenbeek? Ga zaterdag 10 september mee op ontdekkingstocht langs deze beek en door dit mooie stukje landschap. Met de natuurgidsen van Landschap Overijssel kom je bij de mooiste plekken. Wist je dat het landschap rondom de beek sinds de middeleeuwen nauwelijks veranderd is? De wandeling start om 14.00 en duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Meld je aan en wandel mee!

De Eendenbeek is één van de vele beekjes in Noordoost-Twente. Bijzonder is het historische karakter van het Dal van de Eendenbeek. Het landschap rondom de beek is namelijk sinds de middeleeuwen nauwelijks veranderd. De beek is opgeleid. Wat dat betekent ontdek je tijdens de excursie. Natuurlijk is er ook aandacht voor de planten en dieren in de omgeving. Tip: trek stevige schoenen of laarzen aan.

Aanmelden en kosten

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 18 personen.

De kosten zijn € 5,00 per volwassene en € 3,00 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Natuur

Laatste Nieuws