zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeNatuurWandelsportvereniging Tempo D.M.G. 75 jaar

Wandelsportvereniging Tempo D.M.G. 75 jaar

Hof van Twente – Op 18 april 1946 is wandelsportvereniging Tempo D.M.G. opgericht te Diepenheim. Later zijn de plaatsen Markelo en Goor erbij gekomen. Momenteel komen de leden niet alleen uit Hof van Twente maar ook van daarbuiten.

Het 75-jarig jubileum had in 2021 groots gevierd moeten worden maar corona gooide roet in het eten. De leden hebben op 18 april in groepjes van vier een historische route uit 1998 over de Herikeberg gelopen. Onderweg was er koffie met gebak.

Na afloop kregen de leden een blauw/witte hanging basket. Blauw/wit waren de clubkleuren toen er nog in uniform en voor prijzen werd gelopen. Die tijd hebben ze bij Tempo achter zich gelaten, er wordt nu recreatief gelopen. Onderweg is er tijd voor een praatje en wordt er van de natuur genoten. 

Als de mogelijkheden weer aanwezig zijn wordt het wandelen, 1 keer per drie weken weer opgepakt. Dit wordt via de website bekend gemaakt. Ook niet-leden kunnen meewandelen met Tempo. Graag vooraf aanmelden door leden en niet-leden. 

Wil je nu al wat meer weten over Tempo, kijk dan op de website www.wsvtempodmg.nl of stel je vraag via de e-mail: tempowandeltgraag@outlook.com of bel 0547-274891. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Natuur

Laatste Nieuws