dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorWarenhuis Hus in Grotestraat heet u welkom

Warenhuis Hus in Grotestraat heet u welkom

Goor – Het is een smal gangetje in de Grotestraat wat leidt naar een enorm warenhuis met de meest uiteenlopende waren. Helaas niet zichtbaar vanaf de straat zelf, maar je moet het even weten. Tussen de Sfeerkamer en Zippytoys is de rode loper voor u uitgelegd. Eigenaar Hüseyin Karabuk is van Turkse afkomst maar woont al 33 jaar in Nederland. Hij was al eigenaar van de Gulden Knoop in Deventer en wil nu ook zijn geluk beproeven in ’t Twentse Haagje met zijn eigen ‘Bijenkorf-achtige’ waren. 

Bijenkorf-‘achtige’, want de prijzen zijn allerminst van dat kaliber. Door handig in te kopen kan Hüseyin de prijzen abnormaal laag houden. Als je de lange steeg door bent, opent een walhalla aan nieuwe, moderne kleding, leren tassen en riemen, sieraden, dames- en herenkleding, stropdassen maar ook portemonnees, boeken, kaartjes en cadeauartikelen. Op bijna alle producten zitten kortingen van 30 tot wel 80% van wat je normaal voor deze producten betaalt. Echte linnen kleding van topmerken voor bodemprijzen. Op de leren tassen krijg je ook nog eens een jaar garantie en reparaties aan lederwaren doet Hüseyin zelf. 

Nazomer Koopjesmarkt 3 en 4 september

Warenhuis Hus is ook hét adres voor kledingreparatie en verstelwerk: broeken en mouwen inkorten, ritsen inzetten, niets is Hüseyin teveel. Kom dus gauw langs en verbaas jezelf. Vrijdag 3 en zaterdag 4 september is er een Nazomer Koopjesmarkt in Goor met allerlei kramen en vertier voor kinderen in de Grotestraat. Kom jij ook even kennis maken met Warenhuis Hus? Hüseyin Karabuk heet u van harte welkom en de koffie staat klaar. Grotestraat 57a, Goor, tel. 06-53346689. Kijk ook vooral even op www.lerentassen.nl. Geopend woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle