dinsdag, 29 november 2022
spot_img
HomeLifestyleWat is een Cursus in Wonderen precies?

Wat is een Cursus in Wonderen precies?

Delden – Carla van Ommen uit Delden geeft vanaf 5 april een cursus over Non-dualiteit. Ze legt uit wat dit in een notendop inhoudt: “Een cursus in wonderen is geen religie of theologie, maar een spirituele leerweg om je innerlijke leraar te vinden. Het gaat niet om het vertonen van wonderen in de spectaculaire fysieke betekenis. De wonderen die de cursus onderwijst zijn uitdrukkingen van liefde, die gepaard gaan met veranderingen in waarneming, waardoor we de wereld door de ogen van de liefde zien in plaats van door de ogen van de angst.

Het boek legt de nadruk op toepassing in plaats van theorie en op ervaring in plaats van theologie en stelt uitdrukkelijk: Een universele theologie is onmogelijk, maar een universele ervaring is niet alleen mogelijk, maar zelfs noodzakelijk. Hoewel christelijk in formulering, behandelt de cursus universele spirituele thema’s. Er staat ook duidelijk dat het boek slechts één versie van de universele leerweg is. Er zijn vele anderen, en deze verschilt daarvan alleen in vorm. Ze leiden uiteindelijk allemaal tot God. Non-dualiteit (er is alleen Liefde, jij bent alleen Liefde) wordt door alle grote spirituele leermeesters onderwezen en vormt vaak de esotherische onderstroom van vele wereldgodsdiensten.”

Voor opgave en informatie kunt u contact opnemen met Carla van Ommen, tel. 06 87768834; e-mail: carlavanommen@hotmail.com of kijk op de website www.carlavanommen.com.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws