maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeZorgWeek van autisme

Week van autisme

meld je aan voor lotgenotengroep

Wat als je een relatie hebt met een partner waarvan je het vermoeden hebt dat er autisme in het spel is of als je partner is gediagnostiseerd met autisme? Iedereen beleeft het weer anders, omdat iedereen anders is. Daarnaast heeft het ook te maken met verwachtingen die je van een relatie hebt, die bij iedereen weer anders liggen.

Uit eigen ervaring spreekt Sandra Hoeks dat het een bijzonder weg is die je samen met je partner aangaat. Zij had het geluk dat haar partner er open voor stond. “De lotgenotengroep van ‘partner van ….’ heeft voor mij destijds zeker een bijdrage aangeleverd waar we nu staan in ons relatie. En dat wil ik graag andere lotgenoten ook laten ervaren. Iedereen haalt wat anders uit de lotgenotengroep, maar de herkenning en erkenning maakt dat je er energie van krijgt”, aldus Sandra.

Als vrijwilliger van de NVA, start zij online op dinsdagavond 6 april van 19.00 tot 20.30 uur of op woensdagochtend 7 april van 9.30 tot 11.00 uur een lotgenotengroep van ‘partner van….’groep. Aanmelding kan via lotgenotencontact@autisme.nl 

Graag bij aanmelding vermelden of je voorkeur uit gaat naar de dinsdagavond of woensdagochtend.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws