dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeZorgWeer blij worden van je lichaam?

Weer blij worden van je lichaam?

Het kan! Met Easyslim.nu

Hengelo – Middels behandelingen met een zeer revolutionair apparaat verlies je vet en worden je spieren getraind. Hoe snel je resultaat hebt, heb je zelf in de hand. Als je naast de behandelingen op je voeding let, gaat het razendsnel. Wil je niet veel aanpassen? Dan duurt het wat langer.

Waarom zou je voor Easy-slim.nu kiezen?

Het unieke van deze methode is dus dat jij het tempo van afslanken bepaalt. Je krijgt voedingsschema’s die bij jou passen (we maken ze samen) en die je dus vol kunt houden. De resultaten worden wekelijks geëvalueerd, waardoor we altijd snel kunt bijsturen. Tevens worden er eigen producten verkocht die het afslanken nog meer bevorderen en gemakkelijker maken.

Dit alles in een zeer laagdrempelige sfeer: geen wijzende vingertjes, geen afkeurende blikken. Jij bent én blijft baas over jouw lichaam.

Intake en proefbehandeling

Er vindt altijd eerst een oriënterend gesprek plaats, waarbij wij kijken of jouw doel haalbaar is, hoeveel behandelingen daarvoor nodig zijn en in welk tempo je dat wilt doen.

Hierna vindt de daadwerkelijke behandeling met het apparaat plaats. Je ligt ongeveer 40 minuten op de behandeltafel, onderwijl kun je bijvoorbeeld een boekje lezen. De meeste mensen ervaren het als ontspannend en het is 100% veilig. Er wordt ook aangetoond dat het werkt, middels een meting op diverse plaatsen. Ben je niet minimaal 4 centimeter kwijt? Dan is de proefbehandeling gratis.

Er is nu een mooie aanbieding waarbij je slechts € 39,- betaald (normaal € 89,-).

Afspraak maken

Een afspraak kun je maken via de website www.easyslim.nu; telefonisch via 06 16545335 of per e-mail: hengelo@easyslim.nu

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws