zaterdag, 1 april 2023
spot_img
HomeSportWeer dubbele winst voor Maarten ter Hofte

Weer dubbele winst voor Maarten ter Hofte

GoorHet toernooi ‘Knokke Zoute Junior Roller Open’ in België van 19 tot 22 september heeft Maarten ter Hofte, rolstoeltennisser uit Goor, wederom geen windeieren gelegd. Het Goorse talent keerde terug naar huis met winst in zowel het enkel- als het dubbelspel. Het zelfde kunstje deed hij een week eerder ook al in Tarbes in Frankrijk. 

In de finale speelde Maarten tegen landgenoot Robin Groenewoud. Dat werd in drie sets beslecht in het voordeel van Ter Hofte: 7-5/4-6/7-5, waarmee hij de titel pakte. Ook in het dubbelspel pakte hij samen met Robin Groenewoud de zege. Ze speelden de finale tegen Greef en Penny en wonnen die met 6-0/6-3. Met de winst van de laatste twee toernooien is Maarten op de junior wereldranglijst rolstoeltennis gestegen naar plaats 7. 

Word sponsor of supporter 

Wil jij dit talent uit onze eigen Hof van Twente steunen om zijn weg naar de top te bereiken? Dat kan door sponsor of supporter te worden van Stichting Wheelchairtennis Maarten ter Hofte. Kijk op de website www.maartenterhofte.nl of volg hem op Facebook. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws