woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeSportWeinig animo in Hof van Twente voor Sportcarrousel

Weinig animo in Hof van Twente voor Sportcarrousel

GOOR – Nederlands kampioen Rolstoeltennis Maarten ter Hofte maakte samen met Wethouder Harry Scholten zijn opwachting op het Schoolfeestplein voor de aftrap van de Sportcarrousel, het promoten van sporten voor iedereen, met of zonder verstandelijke of lichamelijke beperking. Sportverenigingen in Hof van Twente lieten het afweten. Buurtsportcoach Ilke van Schooten was zeer teleurgesteld.

De sportcarrousel Hof van Twente is in het leven geroepen om passend sporten voor iedereen, met en zonder een (verstandelijke) beperking, mogelijk te maken. In Goor werd deze op zaterdag 30 oktober gehouden op het Schoolfeestplein. Ook stond de ‘Iedereen Actief on Tour!’-bus uit Deventer op het plein voor het gemeentehuis om tussen 12.00 en 15.00 uur het passend sporten in de gemeente te promoten.

Voor de sportverenigingen was de Sportcarrousel een kans om nieuwe leden te werven. Zaterdag was er blijkbaar geen interesse voor, waarschijnlijk door het druilerige weer maar wie alsnog interesse heeft kan zich melden bij de buurtsportcoaches Ilke van Schooten of Tim Bannink.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws