zaterdag, 1 april 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteWelkom op de nieuwe website van het Hofweekblad

Welkom op de nieuwe website van het Hofweekblad

Delden – Eindelijk is het dan zover. Welkom beste lezer, op de nieuwe website van het Hofweekblad. Hier kun je ook de krant online lezen. Op de homepage vind je een handige button die je meteen doorlinkt naar de digitale versie. Samen met buurman Straver Reclame & Vormgeving is hard gewerkt aan deze nieuwe site vol nieuws, tips en wetenswaardigheden uit onze mooie gemeente Hof van Twente. 

De redactie zal samen met andere partijen uit Hof van Twente constant al het actuele nieuws uit de Hof direct weergeven en er is een agenda van Hofmarketing waar je kunt zien welke evenementen er worden gehouden. En er zijn vele rubrieken, waaronder Lifestyle, Natuur, Cultuur, Sport, Zorg en natuurlijk het Gemeentenieuws.

Ook zijn er talloze adverteermogelijkheden. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden 074-3761354. 

Geruststelling voor de ‘échte’ krantenlezers onder ons: De papieren versie gaat zeker niet verdwijnen, maar door deze stap te zetten, hopen we een nog breder publiek te trekken.

Het team van het Hofweekblad, v.l.n.r. onder: Niesa Leferink met hondje Loes, boven: Ellen Geerdink, Corien Essink, Clemens Geerdink, Marlies Schoonhoven, Anita ten Buuren en Nicole Boone.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle