dinsdag, 29 november 2022
spot_img
HomeSportRolstoeltennisser Maarten ter Hofte verrast zijn ouders èn wordt zelf verrast met...

Rolstoeltennisser Maarten ter Hofte verrast zijn ouders èn wordt zelf verrast met cheque

Gisteren gingen 2 wensen in vervulling van en voor Nederlands kampioen rolstoeltennissen Maarten ter Hofte. Hij wenste dat hij zijn ouders kon bedanken door ze een dag te laten rijden in een leuke en sportieve auto. Niet alleen zijn ouders werden gisteren verrast maar ook nietsvermoedende Maarten. In de wensboom hing ook een wens om Maarten financieel te helpen, zijn droom tot deelname aan de Paralympics in 2028 in Los Angeles te verwezenlijken.  

Goorse ondernemers helpen Maarten naar Paralympics Los Angeles

Dick van der Hout, voorzitter van Stichting Wheelchair tennis Maarten ter Hofte, en Karin Freriksen, eigenaar van WISH3, verrasten hem met een cheque van € 7.600,-. Dat geld is ingezameld door Goorse ondernemers tijdens de algemene ledenvergadering van ondernemersvereniging Goor Collectief. “Ik ben superblij hiermee” zegt Maarten enthousiast. “De kosten voor mijn auto en deelname aan toernooien zijn enorm. Ik heb er alles voor over om straks mee te doen aan de Paralympics. Dit bedrag gaat me hierbij helpen. Ik ben blij dat de Goorse ondernemers in mij geloven en me helpen om in Los Angeles te komen.”

“Fijn dat ik mijn ouders hiermee kan bedanken”

Samen met z’n nietsvermoedende ouders en zus kwam hij gisteren aan bij Ibalo Sportcars, die bij hoge uitzondering voor deze wens een auto voor een dag beschikbaar stelden. Erwin en Annemarie ter Hofte mochten een auto uitzoeken; het werd een Audi R8 cabrio en een prachtige dag! “Mijn ouders staan altijd voor me klaar en reden tot voor kort mee naar mijn trainingen en wedstrijden” zegt Maarten. “Fijn dat ik ze hiermee kan bedanken.”

Stichting Wheelchair tennis Maarten ter Hofte

De Stichting Wheelchair tennis Maarten ter Hofte biedt particulieren, bedrijven en sympathisanten de mogelijkheid om supporter of partner van hem te worden. Door Maarten met een financiële bijdrage te ondersteunen helpen deze supporters hem om zijn droom waar te maken. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken op de website maartenterhofte.nl.

Wensboom Goor

Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 wordt ieder jaar in december een wensboom geplaatst die wordt versierd door mensen met een beperking van Aveleijn DAC De Roos. In samenwerking met Goor Collectief, BIZ Goor, Hofmarketing worden vervolgens wensen vervuld voor en door de inwoners van Goor.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws