woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeCultuurWinter Vibes: concert van Harmonie Diepenheim

Winter Vibes: concert van Harmonie Diepenheim

Diepenheim – De Harmonie is verheugd dat er op zaterdag 6 november weer een heus concert kan plaatsvinden. Het concert met de naam Winter Vibes zal u in aanloop naar de winter verwarmen met warme klanken. Van het Aurora Borealis (noorderlicht), mysterieuze bossen, de hoge alpen en een heldere lucht vol sterren, het komt allemaal aan bod.

Het laatste grote concert van de Harmonie vond eind 2019 plaats. Door de coronatijd kon er langere tijd niet worden opgetreden. Er werd zelfs lang helemaal niet gespeeld. Op speciale momenten konden er online ‘voorstellingen’ gedeeld worden met het publiek. Toen weer iets meer mogelijk was, werd er gerepeteerd op 2 meter afstand van elkaar. Een bijzonder ervaring. 

Tijdens Winter Vibes ziet u optredens van het A-orkest, leerlingenorkest, slagwerkgroep en majoretten.

Speciale aandacht deze avond voor een 9-tal jubilarissen. Oudste jubilaris en erelid de heer Hans Alink is zelfs 65 jaar lid, dat is langer dan de helft van het 120-jarig bestaan van de Harmonie. Hans Alink is nog altijd spelend lid en actief binnen de vereniging. Hij leidt de Oud-Papier acties, beheert het onderhoud aan het instrumentarium en is bibliothecaris over de bladmuziek. De Harmonie zet alle jubilarissen deze avond in het zonnetje.

Locatie: Zaal Beltman Diepenheim.

Tickets zijn te koop aan de zaal: volwassenen € 5,-, kinderen van 12 jaar en jonger
€ 3,50. Toegang met inachtneming van de huidige coronaregels.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws