vrijdag, 3 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDiepenheimWinterse gezelligheid in Diepenheim

Winterse gezelligheid in Diepenheim

11 december 9.30 – 16.00 uur

Diepenheim – Alvast helemaal in de kerststemming komen? Bezoek dan zondag 11 december Diepenheim. Dat wordt weer genieten van winterse gezelligheid tijdens de prachtige Kastelenwandeling, de altijd gezellige Kerstmarkt en het Adventsconcert in de Johanneskerk. 

Heb je zin in een heerlijke Kastelenwandeling. Trek dan ’s ochtends je wandelschoenen aan! Want tussen 9.30 en 12.00 uur kun je hiervoor starten bij het Ottenhuis aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. De routes worden bewegwijzerd en gaan over verharde wegen, zandwegen en mooie bospaden. Onderweg passeer je naast de kastelen diverse bezienswaardigheden (www.visithofvantwente.nl).

Ook kun je deze dag flaneren langs mooie stands van de Kerstmarkt in het centrum van Diepenheim. Van 11.00 tot 16.00 uur kun je genieten van alle nieuwe kersttrends en doe je originele kerstinkopen! Luister je goed, dan hoor je hier en daar vast en zeker een fijn kerstliedje en de midwinterhoorns. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, zij kunnen in de prachtige nostalgische draaimolen of een ritje maken op onze kerst

ezeltjes (www.ovdiepenheim.nl).

Loop na de kerstmarkt binnen bij Irma’s voor een Back to the 70’s, 80’s en 90’s afterparty met dj Theo, of bezoek de afterparty bij zaal Beltman met Catweazle The Band. Ook kun je naar de Johanneskerk voor een prachtig adventsconcert, welke 16.00 uur begint, gegeven door het koor en orkest van de Bachwerkplaats (www.bachwerkplaats.nl). 

Diepenheim is dus een prachtige plek om rond de kerstdagen te bezoeken. Lekker wandelen, een bezoek aan de Johanneskerk of je kerstinkopen doen op de kerstmarkt en in de leukste winkeltjes en galeries. Wij wensen je mooie kerstdagen! Graag tot zondag 11 december!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle