woensdag, 17 augustus 2022
spot_img
HomeCultuurLaatste winterwandeling Het Witte Paard met maaltijdbox

Laatste winterwandeling Het Witte Paard met maaltijdbox

Delden – Het winterwandelingarrangement, georganiseerd door Hotel Restaurant het Witte Paard, is voor de laatste keer op zondag 31 januari aanstaande. Nathalie Bauhuis, mede-eigenaar van Hotel Restaurant Het Witte Paard samen met haar man Jan, boden het arrangement elke zondag in januari aan. Gemist? Grijp je kans aanstaande zondag.  

“Het is alweer de laatste zondag van januari. Door het grote succes hadden we besloten elke zondag in de maand januari zo’n winterwandeling aan te bieden met verschillende afstanden met een maaltijdbox, die bij terugkomst van de wandeling voor u klaarstaat.”

Wandelarrangement met maaltijdbox? Bestel op tijd!

Loopt u mee op 17, 24 of 31 januari? Vergeet dan niet de maaltijdbox te bestellen voor zaterdag 14.00 uur. Er wordt gestart tussen 12.00 en 14.00 uur op de parkeerplaats van Het Witte Paard. Met koffie, thee en warme chocolademelk to go en met een plak huisbakken wintercake voor € 3,00. De wandeling neemt je mee door het mooie Twickel en/of Oele en is ongeveer 9 kilometer lang maar meer kilometer kan ook. Meer info? Kijk op www.witte-paard.nl onder het tabje ‘winterwandeling’.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws