dinsdag, 24 mei 2022
spot_img
HomeNieuwsDeldenWinterwandeling Witte Paard overweldigend succes

Winterwandeling Witte Paard overweldigend succes

Delden – Tot 29 december kon doorgegeven worden of je mee wilde doen aan de winterwandeling met de menubox vandaag 3 januari. Het succes was enorm. Nathalie Bauhuis, mede-eigenaar van Hotel Restaurant Het Witte Paard samen met haar man Jan, waren overweldigd door de vele aanmeldingen die ook nog na 29 december overvloedig binnenstroomden.

“We vonden het zo spijtig dat we veel mensen teleur moesten stellen voor wat betreft de menubox”, vertelt Nathalie. “Dat het zo’n groot succes zou worden, hadden we gehoopt, maar niet verwacht en dat is natuurlijk fantastisch. We plannen hoeveel menuboxen we moeten maken en natuurlijk zit daar wel een klein beetje ruimte in, maar deze vraag konden we niet aan. Maar door dit grote succes gaan we nu elke zondag in januari een wandeling aanbieden van verschillende afstanden. Ook dan kan een menubox worden besteld. Aanmelden kan tot de zaterdag ervoor, uiterlijk 14.00 uur.”

Een klein voorproefje van hoe de menubox eruit kan zien? Bekijk dan de foto’s hieronder. Tot zondag? Vergeet dan niet je menubox te bestellen voor zaterdag 14.00 uur!!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle