donderdag, 23 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenWonen Delden gaat verhuizen

Wonen Delden gaat verhuizen

Een hernieuwde kennismaking met de woningstichting, haar medewerkers en het nieuwe kantoor

Delden – Het logo hangt al even aan het pand, maar op 6 februari is het definitief zo ver. Vanaf die datum is het team van Wonen Delden terug in hun ‘oude’ pand aan de Langestraat, in het centrum van Delden. Het kantoor is duurzaam vernieuwd en wordt in februari geopend. Dat doet Wonen Delden niet met het knippen van een lintje, maar met een heuse kennismakingsmaand.

Directeur-bestuurder Lianne ter Stal legt uit: “Het team is de afgelopen jaren wat veranderd en uitgebreid, en ons kantoor dus ook. Daarom maken we graag persoonlijk (opnieuw) kennis met onze huurders, partners en belangstellenden uit Delden.”

Toegankelijk en nieuwsgierig

Voor haar huurders en andere geïnteresseerden organiseert Wonen Delden vier kennismakingsmiddagen, op 14, 16, 21, en 23 februari. Zij kunnen dan een kijkje nemen in het nieuwe kantoor en in gesprek gaan met de medewerkers van Wonen Delden. “Zo hebben zij, en wij ook, de ruimte om vragen te stellen over wat er leeft en kunnen we echt het gesprek aangaan”, vertelt Ter Stal.

Samen duurzaam

Wonen Delden vestigt zich weer in haar voormalige kantoor aan de Langestraat. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing, waarbij duurzaamheid een grote rol heeft gespeeld. Zo zijn er diverse kantoorelementen van de Rabobank behouden gebleven en zijn er bewuste keuzes gemaakt over verf, kantoormeubelen en verlichting.

Kom een kijkje nemen

Wie benieuwd is naar het nieuwe kantoor van de woningstichting kan in februari op verschillende momenten langskomen voor een kopje koffie en een rondleiding. “We praten graag over ideeën, zorgen of wensen en hoe we daarmee samen aan de slag kunnen”, aldus Lianne.

Kennismakingsmiddagen

Dinsdag 14 februari, 13.30 – 16.00 uur; donderdag 16 februari, 13.30 – 16.00 uur; dinsdag 21 februari,  13.30 – 16.00 uur; donderdag 23 februari 13.30 – 16.00 uur.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle