zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsWonen Delden koopt kantoor Langestraat

Wonen Delden koopt kantoor Langestraat

Wonen Delden is met de eigenaar van het voormalige Rabobankpand in Delden, Nystaete Group, tot overeenstemming gekomen over de aankoop van haar kantoorruimte in de Theldenhof aan de Langestraat. Wonen Delden was hier al gehuisvest, maar huurde de kantoorruimte tot nu toe, en vanwege de grootschalige verbouwing van het pand is het kantoor van Wonen Delden vorig jaar tijdelijk verhuisd naar het voormalige Carintreggeland pand aan de Noordwal.

“Wij zijn erg blij dat wij de mogelijkheid kregen onze kantoorruimte te kopen” aldus Harry Rupert, directeur-bestuurder van Wonen Delden. “Met de aankoop van het kantoor borgen we de huisvesting van Wonen Delden voor de toekomst. En bovendien is kopen voor ons financieel ook gunstiger dan huren”. Wonen Delden verwerft met het kantoor een plek in het hart van Delden en is daarmee goed bereikbaar en vindbaar voor bezoekers.

Verhuizing

Wanneer Wonen Delden weer terug verhuist naar haar kantoor aan de Langestraat is nog onduidelijk. “Eerst moet aan de binnenzijde van de ruimte nog een kleine verbouwing worden gerealiseerd, omdat wij achterin een hoek bij onze bestaande ruimte aan hebben gekocht” vertelt Rupert. “Vervolgens worden er nog wat wanden en kozijnen verplaatst om een herindeling van de kantoren en de ontvangstruimte te realiseren. We werken er hard aan om zo snel mogelijk terug te kunnen keren.” Wonen Delden hoopt nog in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar de deuren van haar kantoor te kunnen openen voor bezoekers.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle