dinsdag, 29 november 2022
spot_img
HomeNieuwsGoorWoning kopen? Laat Berends Naafs Makelaars voor u zoeken

Woning kopen? Laat Berends Naafs Makelaars voor u zoeken

Goor – De turbulente huizenmarkt van dit moment maakt het moeilijk een woning te vinden. En heeft men een woning op het oog dan zijn de meest voorkomende scenario’s dat het huis of al verkocht is voordat er überhaupt een bezichtiging heeft plaatsgevonden of er moet overboden worden. Maar hoeveel dan en hoe weet je of je teveel of te weinig overbiedt? Verstandig is in dit geval een zoekopdracht neer te leggen bij Berends Naafs Makelaars. Zij zitten ‘vooraan’ in het woningaanbod en weten eerder wat er te koop komt. Met een aankoopmakelaar krijg je in principe altijd de gelegenheid voor een bezichtiging en zij geven je bovendien rationeel advies over de hoogte van een eventueel uit te brengen bod. 

Op zoek naar een woning in Hof van Twente? Dan is het in de arm nemen van een aankoopmakelaar van Berends Naafs een verstandige keuze. Wout Leerink, Kandidaat Register Makelaar-Taxateur bij Berends Naafs, zegt: “We kunnen geen onderhandelingen openbreken, maar wel handvatten geven voor het zoeken naar een woning. Als we de wensen van de mensen kennen, dan weten wij vaak de juiste wegen te bewandelen en hun aankoop concreter te maken.” Berends Naafs Makelaars wordt in Goor geleid door Henk Aanstoot, Sonja van Unen en Wout Leerink. In 2012 zijn ze overgenomen door Euverman & Nuyts met vestigingen in Enschede, Haaksbergen, Hengelo en Borne, echter de naam is gewoon Berends Naafs gebleven. Door deze overname beschikken zij over een nog groter netwerk van expertise, kennis, ervaring en aanbod van onroerend goed. Loop eens binnen voor een oriënterend gesprek over de aankoop/verkoop van een woning in Hof van Twente. Samen met een ervaren makelaar kun je tot heel verrassende oplossingen komen. 

Agrarisch makelaar en taxateur

Berends Naafs heeft al ruim 50 jaar ervaring in het helpen van agrarische ondernemers met hun vastgoed en is bovendien gespecialiseerd in de aan- en verkoop van ‘landelijk wonen’. Zij helpen bij de aankoop/verkoop van een melkveebedrijf, losse grond, land, vragen over productierechten of benodigde taxaties en zijn goed op de hoogte van de actuele regelgeving. Heb je vragen omtrent ruilverkaveling, onteigening en pachtzaken? Neem dan vrijblijvend contact met op met de agrarisch makelaars en taxateurs bij Berends Naafs. 

Aangesloten bij ‘Buitenstate’

“Wij weten wat er speelt in de huizenmarkt en in het buitengebied van Twente en Salland. Bij Berends Naafs word je voorzien van deskundig advies over de verschillende woningen, de mogelijkheden van het buitengebied of de bestemmingsmogelijkheden van jouw droomhuis. Maar ook voor de vérkoop van je (buiten)huis zijn wij de specialisten”, aldus Leerink. Speciaal voor de bemiddeling van woningen in het buitengebied is Berends Naafs aangesloten bij ‘Buitenstate’, een landelijk samenwerkingsverband van NVM makelaars met een focus op het buitengebied. 

Berends Naafs is een NVM organisatie met brede dekking. Het streven naar uitsluitend tevreden klanten staat bij hen met stip op nummer één. Interesse gewekt? Kom langs, bel of mail dan met Brends Naafs, Grotestraat 19 in Goor, telefoon 0547-272 547, mail naar info@berendsnaafs.nl of kijk op www.berendsnaafs.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle