dinsdag, 26 januari 2021
Home Cultuur X-mas-concerts in St Mary's Chapel

X-mas-concerts in St Mary’s Chapel

Markelo – In deze bijzondere kersttijd heeft de Barok Bende samen met het IN DOORS chamber musicfestival toch een klein kerstfeest bedacht: op 18, 19 en 20 december organiseren zij zes Christmas Concerts op een unieke locatie, namelijk St Mary’s Chapel op landgoed Weldam.

Twee bijzondere jonge ensembles, namelijk Duo Zeffiretti (zang en klavecimbel) en een strijktrio van de Barok Bende zullen elke dag een feestelijk kerstconcert geven. 

Duo Zeffiretti bestaat uit Maayan Licht (countertenor) en Guy Maori (klavecimbel). Dit talentvolle duo specialiseert zich in historische uitvoering van muziek uit de 17e en 18e eeuw. In februari 2020 won Duo Zeffiretti zowel de vakjury- als publieksprijs van het Grachtenfestival Conservatorium Concours. Ook stonden zij al in de uitzending van Podium Witteman. 

De Bende Strings bestaat uit Kano Imada (viool), Lotte Grotholt (altviool) en Charlotte Gulikers (cello). Op het programma staat onder andere Beethoven om zo toch dit Beethoven jaar mooi af te sluiten.

Ze maken er een mooi kerstconcert van, ook in deze tijd van afstand. Bent u er ook bij? Want muziek verbindt mensen, zeker in deze tijd. 

Kaarten kosten € 15,- p.p. per concert. Voor meer informatie over de aanvangstijden kijk op de website: www.barokbende.nl.

U kunt deze reserveren door te mailen naar: barok.bende@gmail.com of door te bellen naar: 06 39815751.

Natuurlijk houden zij zich aan de regels van het RIVM: dus er is plek voor 30 bezoekers per concert. De 1,5 meter is vanzelfsprekend, ook worden er mondkapjes gedragen en wordt alles goed geventileerd en gedesinfecteerd tussen de concerten door.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws