dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsX-mas Party, Oliebollenquiz én Muziekbingo bij Eetcafé de Burgemeester

X-mas Party, Oliebollenquiz én Muziekbingo bij Eetcafé de Burgemeester

Delden –  Voor je het weet staat alles weer klaar voor Kerst. Maar Kerst begint pas als je kerstmiddag bij de Burgemeester bent geweest! Kom 24 december de gezelligheid opzoeken! De Burgemeester is geopend van 15.00 tot 20.00 uur. Gewoon gezellig met een drankje en fijne (kerst)muziek waarbij je nog gezellig kunt kletsen.

Oliebollenquiz 2022 29 december

Het jaar 2022 was een ongelofelijk jaar! Wat weten jullie nog van 2022? Test je kennis met deze Oliebollenquiz! Je kan het spelen met oneindig veel personen en het is geschikt voor jong en oud! Geef je snel op, beperkt aantal teams beschikbaar!

Muziekbingo! 30 december

Bingo, maar dan anders. In plaats van 75 verschillende getallen hoor je 75 verschillende liedjes voorbij komen! Meezingen gegarandeerd en hilariteit dus ook!

De spelregels zijn supersimpel; ben je de eerste met: een x-je, een +-je of een o-tje? Dan krijg je een klein prijsje. Ben je de eerste met de volle kaart? Dan krijg jij de hoofdprijs!

Valse bingo? Dan moet je natuurlijk een liedje zingen. En weet je niet welke? Dan kiezen je medespelers er wel eentje van de 75 uit.

Er worden deze avond drie rondes gespeeld en de aanvang is om 20.15 uur.. Kaarten kosten € 2,50 per ronde.

Graag tot ziens bij Eetcafé de Burgemeester aan de Langestraat 73.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle