vrijdag, 2 december 2022
spot_img
HomeZorgZet uw zintuigen op scherp

Zet uw zintuigen op scherp

Kom binnen tijdens de testdag op 29 oktober 

Delden – Op zaterdag 29 oktober bent u van harte welkom bij Klein Optiek om uw ogen en/of oren te laten testen! Optimaal zien is belangrijk. De scherpte van de ogen kan in de loop van de tijd veranderen, zonder dat u zich er bewust van bent. U gebruikt uw ogen dagelijks intensief en op verschillende kijkafstanden. Daarom is het belangrijk deze regelmatig te controleren. 

Klein Optiek  nodigt u dan ook van harte uit voor de testdag op 29 oktober! De medewerkers meten dan uw ogen op en u weet gelijk hoe het met uw ogen is! Na een uitgebreide oogmeting waarbij de sterkte wordt bepaald, de oogdruk wordt gemeten en indien nodig de helderheid van het oog wordt beoordeeld, krijgt u een passend advies waarin uw wensen worden besproken. Klein Optiek zet voor u de mogelijkheden uiteen en denkt met u mee wat de beste oplossing kan zijn bij bepaalde klachten met zien. Het team staat voor u klaar! 

Klein Optiek  vindt goed zien en horen onlosmakelijk met elkaar verbonden en heeft daarom een samenwerking met Hoorpartners. De StAr geregistreerde Triage audicien Gina van Dijk helpt u op alle vlakken met betrekking tot uw gehoor en uw hoorwensen. Met het vorderen van de tijd gaat uw gehoor langzaam achteruit. Vaak heeft u dus eigenlijk geen idee wat u bent kwijtgeraakt. Heeft u al hoortoestellen en twijfelt u of deze nog passen bij uw gehoor? Ook dan bent u van harte welkom! 

Om vlot en vakkundig uw hoorconditie vast te stellen, nodigt Klein Optiek u uit om langs te komen op de testdag op 29 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws

Reggehof programma

Kettingbotsing Goor

Ongeval met drie auto’s

Zin in Kerst?