woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeLifestyle‘Zoepen, brekken en angoan’ met de Kisjeskearls

‘Zoepen, brekken en angoan’ met de Kisjeskearls

Diepenheim – Een avondje zoepen, brekken en angoan in Deep’n? Kom dan op 26 november naar het optreden van de Kisjeskearls in Herberg de Pol. De beste Normaal coverband ooit!

Net als de echte kisjeskearls vroeger langs de deuren trokken om hun spul te verkopen, trekken de huidige Kisjeskearls van podium naar podium om de muziek van hun helden , de legendarische boerenrockgroep Normaal, te laten horen.

Kisjeskearls weten op treffende wijze de sound en de energie uit de 40-jarige historie van Normaal neer te zetten. Ze spelen niet alleen de hits, maar weten ook het betere onbekendere werk van Normaal fenomenaal te brengen.

De in 2012 opgerichte band speelt zo’n 45 keer per jaar van café tot zaal tot feesttent en komt nu gewoon naar Diepenheim! 

Een avond met Kisjeskearls is een avond olderwets Høken, Brekken en Angoan en deze keer gesponsord door Loon- en grondverzetbedrijf Lammertink uit Markelo. En met tussen de bedrijven door Hollandse hits van de dj’s Heinze Bannink en Hendri Immink.

Zaterdag 26 november, aanvang 20.00 uur. Tickets in de voorverkoop € 12,50 en aan de kassa € 15,- via www.herbergdepol.nl.

Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws