maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenZomercheck en Opfristraject op Zwembad de Mors

Zomercheck en Opfristraject op Zwembad de Mors

Delden – Zwembad de Mors biedt dit jaar naast de traditionele zwemlessen ook een Zomercheck en Opfristraject aanbiedt. In tweede week van de meivakantie moet hiermee de zwemveiligheid van kinderen voor de rest van het seizoen gezekerd worden. 

De zogenaamde Zomercheck die op maandag 3 mei wordt aangeboden, geeft ouders een indicatie hoe het gesteld is met de zwemvaardigheid van hun kroost. Ze is bedoeld voor kinderen die in de afgelopen jaren een A-, B- of C-diploma haalden, maar door corona maar weinig hebben kunnen oefenen. Diezelfde kinderen staan straks aan de badrand bij een schoolzwemles of willen met tijdens de aanstaande topzomer lekker verkoelen op De Mors. En dan blijkt zo’n bad toch best wel groot, diep en eng. 

Wanneer tijdens de check blijkt dat er toch nog wel wat werk aan de winkel is, dan zijn er nog vier lessen waarin zwemveiligheid verwezenlijkt kan worden. Niet slechts het vertrouwen van de kinderen in eigen kunnen, maar ook het vertrouwen van de ouders in hun kroost moeten daarmee bevorderd worden. Na het opfristraject, staat niets een zwemrijke zomer nog in de weg. 

De zomercheck staat gepland op 3 mei, het opfristraject wordt aangeboden op 4, 5, 6 en 7 mei. Kinderen met een A-diploma zijn steeds welkom op 15.00 uur, B- en C-gediplomeerden zijn om 15.45 uur aan de beurt. De zwemonderwijzers adviseren na de Zomercheck over het vervolg, de betaling vindt na afloop naar verbruik plaats, per les is de bijdrage € 5,40. 

Aanmelden kan op www.zwembad-demors.nl/zwemlessen, daar vindt u ook meer informatie, ook aangaande de reguliere lessen.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle