donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeCultuurZomerprogramma bij Herberg de Pol

Zomerprogramma bij Herberg de Pol

Tijdens mooie zomeravonden komt Herberg de Pol met een drietal muzikale concerten die het publiek kan vermaken in de buitenlucht, volledig volgens de richtlijnen van de corona-maatregelen en daarmee ‘coronaproof’. 

De Pol trapt af met een Franse Chanson avond op vrijdag 6 augustus | 20:00 uur. 

Vivre! Ze spelen covers van Brel tot Fugain, van Aznavour tot Zaz. Zomers, melacholiek, maar ook lekker swingend. Af en toe met een vette knipoog! € 15,- pp. 

Vrijdag 20 augustus Skandal | 20.00 uur

Skandal maakt rock van huiskamer tot stadion en zal in de buitenlucht een semi-akoestische programma brengen. € 7,50 pp

Zaterdag 4 september Dilana Acoustic | 20.00 uur

Terug in Diepenheim: Dilana! in een akoestische setting staat ze op het buitenpodium. In het voorprogramma staat Another Forrest met als zangeres het Diepenheimse talent Renske Karsenberg. € 15,- pp

Gardensongs

De welbekende Gardensongs ontbreken deze zomer ook niet. Wel in ‘Light versie’ in verband met de voorlopig coronamaatregelen. 

Op zondag 15 augustus kunnen in verschillende tijdvlakken ( 12-14 uur | 14-16 uur | 16-18 uur) mensen genieten van optredens en muziek. € 5,- pp (per tijdvak)

Heerlijcke Markt

De eerste Heerlijcke Markt heeft afgelopen juli weer plaatsgevonden ná de versoepelingen. Wat een succes en wat een mooie opkomst. 

Standaard elke eerste zondag van de maand verandert het plein voor en rondom de Pol in een Heerlijcke Markt. Een markt met unieke en creatieve ontwerpen en proeverijen van ambachtelijke producten. 

Op zondag 1 augustus en 5 september staan tussen 11.00 en 16.00 uur weer diverse kramen voor de bezoeker klaar.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws