dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenZomerspelen en Houtstad 2021

Zomerspelen en Houtstad 2021

Delden – Van maandag 16 tot en met 19 augustus vindt wederom Houtstad plaats. Naast bouwen en timmeren, zullen de deelnemers diverse buitenspellen als levend stratego en puzzel-activiteiten doen. Deldense verenigingen als Rood-Zwart; Zwart-Wit, SV Delden en Taekwondo komen langs voor skills en spel. 

Voor de jongste basisschoolleerlingen is er (gelukkig weer) Zomerspelen. Naast knutselen, verven, stofjes en kleien, kunnen zij ook hutten bouwen, maar dan van karton! Voor hen is er een gericht middagprogramma met buitenspelen als levend stratego, levend kwartet, natuurbingo, spelletjescircuit en uiteraard ook sport skills. In deze laatste week van de zomervakantie is de AWD en de Blokhut aan de Morsweg dagelijks van 10.00 uur tot 14.30 uur ‘het outdoor-event-terrein van Houtstad/Zomerspelen’.

Het actuele programma zal vanaf deze week te vinden zijn op een vernieuwde website: www.kidseventsdelden.nl. Daarop staat relevante informatie en daar is ook te lezen welke kosteloze spullen de organisatie graag gebruikt voor knutselwerk. U kunt dus vrijblijvend bijdragen. Aanmelden van deelnemers en vrijwilligers kan nog steeds (graag spoedig, maar uiterlijk 8 augustus) www.ticketkantoor.nl/shop/houtstad en info@zomerspelendelden.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle