zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenZomerspelen en Houtstad 2021

Zomerspelen en Houtstad 2021

Na het enthousiasme van vorig jaar, vindt er de in laatste week van de zomervakantie (16 t/m 20 augustus) wederom Houtstad plaats op het AWD-terrein. Kinderen vanaf groep 4 kunnen zich hiervoor online aanmelden.

Speciaal voor de jongste kinderen van de basisscholen uit de groep 1 t/m 3 (uitgaande van het afgelopen schooljaar) wordt er dan ook een kleinschalige Zomerspelen georganiseerd in de Blokhut van de Scouting. In Blokhut ’t Plaank’n-hoes, dit is precies náást het Houtstadterrein aan de Morsweg, worden lokalen omgetoverd tot knutsel-, verf-, stofjes-, filmpjes-, en klei-werkplekken. Kortom: Een interessante en (outdoor) week voor álle basisschoolkinderen. 

In deze week komen diverse Deldense verenigingen langs om de jeugd kennis te laten maken met (hun) sport en spel.  Ook is er een leuke rol weggelegd voor vrijwilligers die noodzakelijk zijn om deze week tot een succes te maken. Voor hen worden ook gezellige activiteiten georganiseerd in de avonduren. Belangstellenden graag mailen naar info@zomerspelendelden.nl

Deelnemers voor Zomerspelen of Houtstad kunnen zich aanmelden op www.ticketkantoor.nl/shop/houtstad

Uiteraard houden ze zich aan de geldende RIVM-regels. Graag tot gauw!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle