zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsHengeveldeZonnebloemloterij 2021: Veilige start van de 52e editie

Zonnebloemloterij 2021: Veilige start van de 52e editie

Hengevelde/ Isidorushoeve – Ook de vrijwilligers van de afdeling Hengevelde/ Isidorushoeve gaan weer op stap met de Zonnebloemloten. Ze komen ook dit jaar weer bij u aan de deur om loten te verkopen, in dit artikel leest u de mogelijkheden die er zijn Om loten te kopen en af te rekenen.

De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze groep is extra hard getroffen door corona: zij zijn al beperkt in hun bewegingsvrijheid en ook alle activiteiten die door onze afdeling normaal gesproken worden organiseert konden niet doorgaan. We hebben door middel van een kaartje, een extra attentie, telefoontjes en waar mogelijk en gewenst een bezoekje contact proberen te houden met onze deelnemers. Daarbij hebben we ook alle senioren boven 85 jaar die nog geen deelnemer zijn bij de Zonnebloem niet vergeten. En daar is geld voor nodig, en daarvoor hebben we uw steun nodig. De Zonnebloemloterij is daarbij een belangrijke bron van inkomen. Iedereen die Zonnebloemloten koopt, steunt dit mooie vrijwilligerswerk. Vanaf begin mei starten de vrijwilligers met de verkoop van de loten in Hengevelde en Isidorushoeve.

Contactloos loten kopen

De veiligheid van onze deelnemers en vrijwilligers is topprioriteit, dus hebben we gezocht naar veilige manieren om de Zonnebloemloten te verkopen. U kunt natuurlijk gewoon contant betalen, maar ook met een QR-code betalen is mogelijk.

Ook dit jaar kunt u met het envelopje besteld worden, u vult het envelopje in dat hebt ontvangen, en de vrijwilliger zorgt dat u de betaalde loten ontvangt. Ook online kunnen er loten worden besteld. Dit kan op zonnebloem.nl/loten/p/a00551 dit is onze plaatselijke verkooppagina, de opbrengst gaat rechtstreeks naar de afdeling.

De loten kosten € 2,00 per stuk, daarvan is € 1,50 bestemd voor het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem in Hengevelde/ Isidorushoeve.

Mooie prijzenpot

Natuurlijk speelt u mee om het mooie werk van de Zonnebloemvrijwilligers te steunen, maar we zijn ook trots op het geweldige prijzenpakket. 

Nieuwe prijzen, zoals vakantie in het Beekse Bergen Safari Resort, een dagje uit bij Tuinen Appeltern, handige keukenapparaten zoals een airfryer en een originele Zonnebloem thermosfles. 

De trekking vindt plaats op 8 november 2021, als u uw loten registreert krijgt u na de trekking automatisch bericht als u gewonnen heeft. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle