woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenZoutmuseum mag weer open en zoekt nog hulp

Zoutmuseum mag weer open en zoekt nog hulp

Afgelopen vrijdagavond hebben we allemaal op de persconferentie kunnen horen dat de musea in Nederland vanaf 5 juni hun deuren weer mogen openen. Natuurlijk wel met de bekende coronaregels van 1,5 meter afstand, thuisblijven bij klachten, mondkapjes en je vooraf aanmelden.

Alle vrijwilligers van het Zoutmuseum in Delden staan al tijden te popelen om weer bezoekers te mogen ontvangen. Nu is het zover: alles is opgepoetst en ze staan helemaal klaar voor bezoek.

Daarbij kan het Zoutmuseum nog hulp gebruiken! 

Het museum is heel populair bij toeristen die Delden bezoeken en ze verwachten in de komende zomermaanden weer veel mensen te mogen ontvangen. Zeker nu een vakantie in eigen land, en met name in Twente, voor veel Nederlanders de voorkeur heeft.

Het museum is elke dag open! Om al die gasten te ontvangen zijn ze op zoek naar mensen die het team van vrijwilligers willen komen versterken. Op dit moment lukt het om het rooster rond te krijgen maar om de druk te verlichten zou het echt fijn zijn als het team wat groter zou zijn. Misschien dacht u er al een tijdje over om ergens vrijwilligerswerk te gaan doen maar wist u nog niet precies waar. Dan is dit het moment om de cultuur in de eigen woonomgeving te ondersteunen en te kiezen voor het Zoutmuseum. Neem daarvoor contact op met Barbara de Kamper (tel. 06- 4491 0631). Zij kan precies vertellen hoe leuk het is bij het team van het Zoutmuseum en kan alle vragen beantwoorden.

Het Zoutmuseum gaat open voor een sprankelende zomer en daarbij ontmoeten zij u graag als bezoeker of als nieuwe collega!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle